Ben jij net als ik verslingerd geraakt aan koffie?
En dan niet alleen het drinken ervan maar wil je juist meer leren over het zetten van een heerlijke espresso, het maken van perfect melkschuim en wil je meer weten over materiaal en de bonen?
Welkom bij Koffierevolutie!
Als je dit leest betekent het maar één ding: je bent op de goede weg.
Naast de vele artikelen die ik deel op deze website heb ik ook Het Barista Handboek geschreven. Dit boek is voor jou. Het is een handboek met alle antwoorden op bovenstaande vragen en meer.
Een boek vol koffieweetjes, praktische stappenplannen en informatie om jouw koffieavontuur goed te beginnen.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Ben jij net als ik verslingerd geraakt aan koffie?
En dan niet alleen het drinken ervan maar wil je juist meer leren over het zetten van een heerlijke espresso, het maken van perfect melkschuim en wil je meer weten over materiaal en de bonen?
Welkom bij Koffierevolutie!
Als je dit leest betekent het maar één ding: je bent op de goede weg.
Naast de vele artikelen die ik deel op deze website heb ik ook Het Barista Handboek geschreven. Dit boek is voor jou. Het is een handboek met alle antwoorden op bovenstaande vragen en meer.
Een boek vol koffieweetjes, praktische stappenplannen en informatie om jouw koffieavontuur goed te beginnen.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
De afgelopen jaren heb ik dan ook veel tijd gespendeerd aan het volgen van trainingen, het praten en sparren met collega professionals, het bezoeken van branderijen, wedstrijden en koffieplantages. En vooral eindeloos veel zetten, proberen en proeven.
Een geweldige reis, die nog steeds boeit en waar ik nooit over uitgeleerd raak.
Desondanks zou het me als beginneling veel energie en tijd hebben bespaard als ik toen dit boek had gehad. Een samenvatting van alle basiskennis die je moet weten als je een goede kop koffie wilt leren zetten. Hierbij maakt het niet uit of dit nu een espresso, cappuccino, latte of filterkoffie is ...
... dit boek is voor iedere koffiedrinker ongeacht budget, materiaal en voorkennis. De perfecte start waaruit je je hobby, passie of zelfs beroep verder kunt uitbouwen.
Een goed boek voor iedere beginnende Barista of koffie liefhebber.
Een goed boek voor iedere beginnende Barista of koffie liefhebber.
Het is met een enorme passie voor koffie geschreven en gebaseerd op talloze trainingen en jarenlange ervaring van barista Jessica Tolboom. Ze behandelt in dit boek alle basisbeginselen van de koffie en vrijwel alle zetmethodes komen aan bod.
Met Het Barista Handboek leer je o.a.:
Het bestand is op alle digitale apparaten te openen.
Alle bestanden staan op Soundcloud zodat je het wereldwijd kunt streamen. De bestanden kun je ook downloaden op je computer, telefoon of tablet zodat je ook kunt luisteren als je geen internet connectie hebt.
Met het barista handboek leer ik je hoe je een simpel hartje kunt schenken.
Grote kans alleen dat je op een gegeven moment meer wilt. Dat kan met deze extra latte art figuren.
In het boekje laat ik aan de hand van duidelijke stap-voor-stap afbeeldingen zien hoe je een rosetta schenkt en hoe je een figuur kunt maken met behulp van etching.
Vooral dat laatste is handig voor iedereen die nog niet zo goed uit de losse pols figuren kan schenken.
Schuim de melk maar vast op!
Mijn antwoord op die vraag is nagenoeg altijd hetzelfde: het hangt ervan af.
Waar hangt het vanaf dan? Van wat jij lekker vindt, hoeveel tijd je kwijt wilt zijn aan het zetten van de koffie en wat het allemaal mag kosten.
Met dit handige koffiemachine keuzeschema zie je in één oogopslag in welke hoek jij het beste kunt zoeken.
Voorkom dus een dure miskoop en neem dit keuzeschema goed door voordat je naar de winkel gaat.
Voor deze dagtraining op locatie in Amersfoort betaal je bij mij €469.00 per persoon. Dus voor een fractie van de prijs krijg jij alle informatie die ik in deze training deel.
Ben je bereid om dit handboek door te nemen, tijd te spenderen aan het toepassen van de informatie en een paar euro neer te tellen zodat ook jij straks kunt genieten van jouw ideale kop koffie?
- Ferdi Kortink
- Eric Raes
- Ferdi Kortink
- Eric Raes
Als ik het boek bestel hoe en wanneer krijg ik het dan thuis? |
Ik ben al barista. Heb ik dan wat aan dit boek? |
Wat als het boek niet werkt voor mij? |
Ik weet dat de informatie uit Het Barista Handboek werkt, ik heb het gezien bij mij en bij anderen. Maar ik weet ook dat je wellicht sceptisch tegenover "alweer een boek" staat. Daarom wil ik dit voor jou niet moeilijker maken dan het is. Je krijgt een risicovrije beslissing van mij. Alleen omdat ik weet dat dit boek jou een hele hoop frustratie kan besparen en plezier kan geven.
Om deze reden geef ik iedere persoon die mijn boek koopt de mogelijkheid om zijn geld terug te ontvangen middels een 30 dagen niet goed geld terug garantie.
Als je de stappen en recepten uit mijn boek volgt en om wat voor reden dan ook NIET blij bent met je resultaten, neem dan contact met mij op, stuur het boek kosteloos retour en ik stort je geld direct terug. Geen moeilijk gedoe, geen dingen die je eerst in moet vullen of taken waar je aan moet voldoen, gewoon een snelle en oprechte terugbetaling.
De enige voorwaarde is dat het boek geen gebruikssporen bevat (koffiespetters of dat er in geschreven is). In dat geval retourneer ik 50% van het aankoopbedrag.
De digitale bestanden mag je houden. Als je niet tevreden bent, dan zijn de digitale bestanden mijn gift aan jou voor het verprutsen van je tijd.
Ik wil nu beginnen met het zetten van mijn perfecte kop koffie. Moet ik wachten totdat jij het boek hebt opgestuurd? |