Het is Jessica van Koffierevolutie hier en de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind die met onderstaande vragen naar me toe kwamen:
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Beste Koffieliefhebber,
Het is Jessica van Koffierevolutie hier en de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind die met onderstaande vragen naar me toe kwamen:
Hoe drink je je koffie? Met welke zetmethode maak je jouw koffie? Zet je espresso, filter of gebruik je een volautomaat? Drink je koffie zwart of met melk?
Met alle combinaties kun je heerlijke koffie zetten, maar om je een antwoord op maat te kunnen geven moet ik weten wat de variabelen zijn van jouw koffie setup.
Om die reden besloot ik te starten met het geven van privétrainingen bij mijn klanten thuis. Op die manier kan ik direct over je schouder meekijken en alle kennis die ik je voorschotel afstemmen op jouw unieke situatie.
De ervaring leert dat je zo veel sneller resultaat ziet dan wanneer je een algemene training volgt die geen rekening houdt met de manier waarop jij thuis dagelijks je koffie zet.
Op deze pagina kun je meer lezen over deze unieke Koffie Meesterschap Thuisbarista Training en hoe ik jou persoonlijk kan helpen in je koffie avontuur.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.
De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Vandaag de dag train ik dagelijks (thuis)barista's en koffieliefhebbers van elk niveau en voor verschillende grote opdrachtgevers.
Naast het zijn van koffieprofessional ben ik ook al jarenlang als vrijwilliger actief in de specialty coffee scene, met name als jurylid bij officiële baristakampioenschappen.
Je kunt dus met recht zeggen dat koffie een passie van me is en dat ik niks leuker vindt dan anderen te infecteren met het koffievirus 😁
De vraag waarom je juist bij mij een training zou moeten volgen kan ik beter laten beantwoorden door enkele cursisten die ik al heb mogen trainen.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.
De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Laat het me dan direct na de training weten of stuur me later een mailtje en ik stort je geld direct terug naar waar het vandaan kwam. Serieus. Ik ben alleen tevreden als mijn cursisten ook tevreden zijn en écht iets geleerd hebben.
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er wordt vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
- Elianne Oudendijk
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er wordt vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
- Elianne Oudendijk
Op welke dag/datum is de training? |
Is Koffie Meesterschap voor iedereen geschikt? |
Hoe ziet de training er globaal uit? |
Hoe werkt jouw ‘niet-goed-geld-terug’ garantie? |
Is er ook een kans dat de training niet doorgaat? |
Ik wil graag meerdere personen uitnodigen voor de training. Kan dit? |
Welke apparatuur moet ik bezitten voordat ik Koffie Meesterschap kan volgen? |
Waar vindt de training plaats? |
Geef je Koffie Meesterschap ook buiten Nederland en België? |
Waarom zou ik de training bij jou boeken en niet bij een andere aanbieder? |