Herken je dat gevoel?
Je staat vol goede moed voor je espressomachine, klaar om een prachtig hartje in je cappuccino te schenken.
Maar ondanks alle YouTube tutorials en eindeloos oefenen, ziet je creatie er meer uit als abstracte kunst dan het figuurtje dat je voor ogen had.
Geloof me, ik weet precies hoe frustrerend dat kan zijn.
Ik weet nog goed hoe ik daar zelf stond: met trillende handen en tientallen liters verspilde melk later, wilde het maar niet lukken. Totdat ik de juiste techniek leerde. Die paar simpele aanwijzingen maakten ineens al het verschil.
En precies die kennis wil ik nu met jou delen.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Beste Koffieliefhebber,
Herken je dat gevoel?
Je staat vol goede moed voor je espressomachine, klaar om een prachtig hartje in je cappuccino te schenken.
Maar ondanks alle YouTube tutorials en eindeloos oefenen, ziet je creatie er meer uit als abstracte kunst dan het figuurtje dat je voor ogen had.
Geloof me, ik weet precies hoe frustrerend dat kan zijn.
Ik weet nog goed hoe ik daar zelf stond: met trillende handen en tientallen liters verspilde melk later, wilde het maar niet lukken. Totdat ik de juiste techniek leerde. Die paar simpele aanwijzingen maakten ineens al het verschil.
En precies die kennis wil ik nu met jou delen.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
De fimpjes zijn erg duidelijk, de techniek van schuimen en schenken komt goed in beeld en is prima na te doen. Erg leerzaam en een aanrader voor vele beginnelingen in de Latte Art.
Dit had tot gevolg dat de stof op de training niet allemaal nieuw was op het moment dat jij het vertelde en voordeed. Hierdoor is het beter blijven hangen. En ook in de week na de training heb ik de masterclass nog eens doorgekeken.
Ik ben nu vooral aan het oefenen. Het hartje lukt vrijwel altijd nu, ik ben er nog wat mee aan het spelen om verschillende vormen te krijgen, groot, klein en met strepen e.d.
De volgende stap is om het 'kerstboompje' standaard te kunnen maken, die komt er met wat geluk wel uit zo nu en dan, maar ik heb hem nog niet onder de knie. Ik blijf oefenen.
Laat het me dan weten en ik stort je geld direct terug naar waar het vandaan kwam. Serieus. Ik ben alleen tevreden als mijn cursisten ook tevreden zijn en écht iets geleerd hebben.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
De persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
- Richard Limpens
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
De persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
- Richard Limpens