Het is Jessica van Koffierevolutie hier en de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind die met onderstaande vragen naar me toe kwamen:
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Beste Koffieliefhebber,
Het is Jessica van Koffierevolutie hier en de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen getraind die met onderstaande vragen naar me toe kwamen:
Voor de meeste koffie enthousiastelingen is dit geen straf omdat het juist een feestje is om met koffie bezig te zijn. Ik vermoed dat jij er ook zo over denkt, anders zou je deze pagina niet lezen.
Maar het is wel fijn om een stip aan de horizon te hebben, zodat je weet of je op de juiste weg zit om die perfecte kop koffie te bereiden.
En om die reden heb ik een complete online koffietraining gemaakt: Barista Basics.
Deze stap-voor-stap training laat je exact zien hoe je een perfecte espresso kan zetten, fluwelen melkschuim kunt maken en consistentie krijgt in elke kop koffie die je bereidt.
Als jij een hobbyist of ondernemer bent die de beste koffie wil serveren, dan is deze online training een niet te missen hulpmiddel in je barista avontuur.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
De afgelopen jaren heb ik dan ook veel tijd gespendeerd aan het volgen van trainingen, het praten en sparren met collega professionals, het bezoeken van branderijen, wedstrijden en koffieplantages. En vooral eindeloos veel zetten, proberen en proeven.
Een geweldige reis, die nog steeds boeit en waar ik nooit over uitgeleerd raak.
Desondanks zou het me als beginneling veel energie en tijd hebben bespaard als ik toen deze training had gehad. Een verdieping van alle basiskennis die je moet weten als je een goede kop koffie wilt leren zetten. Hierbij maakt het niet uit of dit nu een espresso, cappuccino, latte of gewone koffie is ...
... deze training is voor iedere koffie enthousiasteling ongeacht budget, materiaal en voorkennis. De perfecte start waaruit je je hobby, passie of zelfs beroep verder kunt uitbouwen.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.
De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Laat het me dan direct weten en ik stort je geld direct terug naar waar het vandaan kwam. Serieus. Ik ben alleen tevreden als mijn cursisten ook tevreden zijn en écht iets geleerd hebben.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
- Richard Limpens
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
- Richard Limpens