Ben jij net als ik helemaal gegrepen door koffie en alles wat daarmee te maken heeft?
Heb je al wat ervaring achter een espressomachine en misschien zelfs al je eerste hartjes geschonken? Tof he!
Maar dan komt onvermijdelijk het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe stap. Je handen jeuken en je hoofd is een spons om alle koffiekennis op te slurpen.
Alleen waar begin je? Welke kennis heb je echt nodig? En hoe leer je jezelf nieuwe skills aan?
Herken je dit? Lees dan vooral verder.
Al deze vragen worden namelijk beantwoord in de gecertificeerde SCA Barista Skills Intermediate training. Een tweedaagse training waarbij we verder de diepte in duiken om jou nieuwe skills aan te leren en skills die je al onder de knie hebt te perfectioneren.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Hallo barista,
Ben jij net als ik helemaal gegrepen door koffie en alles wat daarmee te maken heeft?
Heb je al wat ervaring achter een espressomachine en misschien zelfs al je eerste hartjes geschonken? Tof he!
Maar dan komt onvermijdelijk het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe stap. Je handen jeuken en je hoofd is een spons om alle koffiekennis op te slurpen.
Alleen waar begin je? Welke kennis heb je echt nodig? En hoe leer je jezelf nieuwe skills aan?
Herken je dit? Lees dan vooral verder.
Al deze vragen worden namelijk beantwoord in de gecertificeerde SCA Barista Skills Intermediate training. Een tweedaagse training waarbij we verder de diepte in duiken om jou nieuwe skills aan te leren en skills die je al onder de knie hebt te perfectioneren.
Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn kennis over koffie door de jaren heen enorm gegroeid. Het leukste vind ik dan ook om mijn koffiekennis over te brengen op andere koffieliefhebbers.
Dit certificaat wordt wereldwijd herkent, je kunt dus praktisch overal aan de slag als barista.
Bovendien dien je een speciaal examen af te leggen waarna je een zogenaamde Authorized SCA Trainer bent. In Nederland zijn er overigens maar een kleine 30 aantal AST trainers te vinden.
Zelf ben ik sinds 2015 AST trainer en ben ik sinds 2011 werkzaam binnen de koffie. Voor die tijd wist ik NIETS van koffie. Ja, ik had thuis een Senseo apparaat staan en ik wist hoe ik die moest bedienen maar verder dan dat kwam ik niet.
Vandaag de dag train ik dagelijks (thuis)barista's en koffieliefhebbers van elk niveau en voor verschillende grote opdrachtgevers.
De vraag waarom je juist bij mij een training zou moeten volgen kan ik beter laten beantwoorden door enkele cursisten die ik al heb mogen trainen.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.
De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Bovendien dien je een speciaal examen af te leggen waarna je een zogenaamde Authorized SCA Trainer bent. In Nederland zijn er overigens maar een kleine 30 aantal AST trainers te vinden.
Zelf ben ik sinds 2015 AST trainer en ben ik sinds 2011 werkzaam binnen de koffie. Voor die tijd wist ik NIETS van koffie. Ja, ik had thuis een Senseo apparaat staan en ik wist hoe ik die moest bedienen maar verder dan dat kwam ik niet.
Vandaag de dag train ik dagelijks (thuis)barista's en koffieliefhebbers van elk niveau en voor verschillende grote opdrachtgevers.
De vraag waarom je juist bij mij een training zou moeten volgen kan ik beter laten beantwoorden door enkele cursisten die ik al heb mogen trainen.
Zelf was ik al zeer geïnteresseerd in mijn professionele stappen in de koffiewereld, maar Jessica's overtuigende enthousiasme en vermakende manier van kennis overbrengen hebben die interesse nog flink extra aangewoekerd.
Na de Barista Skills Foundation heb ik ook bij Jessica het Intermediate examen afgelegd en voltooid. Wat hierbij opgemerkt mag worden is het geduld, de duidelijkheid en de wil van Jessica om haar cursisten succesvol te laten slagen.
De opbouw van de cursus loopt samen met de snelheid van de cursisten. Er is voldoende ruimte voor vragen en Jessica zal niet alleen de examenstof behandelen maar ook persoonlijke ervaringen en anekdotes delen.
Dé persoonlijke touch is wat haar zo uniek maakt.
Al met al maakt Jessica het voor haar cursisten leerzaam, goed volgbaar, erg duidelijk en meer dan compleet. Ze kan haar kennis en enthousiasme goed overbrengen en dat maakt haar een toptrainer!
Jessica bedankt voor de training en jouw enthousiasme en kennis die je gedeeld hebt. Kortom een aanrader!
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er word vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
Laat het me dan direct na de training weten of stuur me later een mailtje en ik stort je geld direct terug naar waar het vandaan kwam. Serieus. Ik ben alleen tevreden als mijn cursisten ook tevreden zijn en écht iets geleerd hebben.
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er wordt vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
- Elianne Oudendijk
Wat een vakvrouw, vol passie en enthousiasme heeft zij ons bijgeschoold op het gebied van koffie en de boon. Daarna zijn we aan de gang gegaan met het afstellen van de machine en het maken van het juiste microschuim. Hierbij gaf zij ons continue tips en trucs zodat we dit uiteindelijk in de praktijk kunnen uitvoeren.
Ben je aan het stoeien met je koffies of toe aan dat stukje extra verdieping dan is dit echt een aanrader, er wordt vol passie en liefde verteld, uitgelegd en geoefend, het is alles behalve langdradig! Een leuke smaakvolle ervaring!
- Elianne Oudendijk
Nadat je de training hebt ingepland ontvang je van mij de adresgegevens van onze trainingsruimte.
Op welke dag/datum is de training? |
Na het afronden van je boeking kun je zelf een datum inplannen. Hou er rekening mee dat deze training twee aaneengesloten dagen duurt.
Is de SCA Intermediate Barista Skills Training voor iedereen geschikt? |
Hoe zien de dagen er globaal uit? |
Hoe werkt jouw ‘niet-goed-geld-terug’ garantie? |
Is er ook een kans dat de training niet doorgaat? |
Ik wil graag met meerdere personen komen naar de training. Kan dit? |
Ik twijfel of mijn koffiekennis van voldoende niveau is om aan de Intermediate Training mee te doen. Wat raad je aan? |
Wanneer vindt het examen plaats en waar? |
Waar en hoe laat wordt ik verwacht voor de training? |
Waarom zou ik de training bij jou boeken en niet bij een andere aanbieder? |
Valt deze training ook onder de STAP regeling? |
Moet ik de Foundation Training succesvol hebben afgerond voordat ik de Intermediate Training kan volgen? |